Boxspring kopen?

Eurobed Maastricht Dame Magazine

 

80% van de Nederlanders heeft of krijgt te maken met rug- nek-en schouderklachten. De meeste klachten zijn eenvoudig, al slapend, te voorkomen of op te lossen. Je hebt daar wel een goed bed voor nodig. En het mooie is: Dat bed kan je zelf uitkiezen! Kies dan een bed dat geschikt is voor jouw specifieke lichaamsprofiel.

Iedereen is uniek en heeft een unieke lichaamsbouw. Daarom ook zoveel maten in kleding. Dus ook veel keus in bedden. Een goed bedoeld advies van een collega of familielid is altijd te waarderen, maar niet echt waardevol. Deze persoon heeft niet dezelfde lichaamsbouw of behoefte dan jij hebt. We zijn niet allemaal hetzelfde en jij bent niet standaard!

Een bepaald merk is nooit een garantie dat het bed geschikt is voor jouw lichaam en dat je lekker komt te liggen. Het ene merk is gespecialiseerd in het één, een ander merk is weer gespecialiseerd in iets anders.

Ook zijn er zijn grote kwaliteitsverschillen in boxsprings, waardoor ook enorme prijsverschillen. Zoals bij bijna alle producten geldt ook hier: “Alle waar naar z’n geld”. Een goedkopere boxspring, biedt doorgaans minder comfort en ondersteuning. De gebruikte materialen hebben doorgaans ook maar een kortere duurzaamheid. Deze bedden zijn daarom prima geschikt om te gebruiken als logeerbed of als je op zoek bent naar een oplossing voor enkele jaren.

Ik hoor u al denken dus een goede boxspring is duur? Niet per se duurder, wel beter! Wij bieden boxsprings in alle maten, uitvoeringen en prijzen. Maar feitelijk draait het om u. Wij helpen u met een keuze te maken. En houden daarbij rekening met lichaamsbouw, voorkeur, klachten en budget. En dit advies geven wij zonder aankoop verplichting, of opdringerige verkooppraatjes. Daar zijn wij zelf ook niet van gediend.

Ons advies, koop geen boxspring op internet of in een algemene meubelzaak. Je zou jezelf daarmee te kort doen. Kom langs voor advies, neem je gezondheid serieus en kies een product wat bij jou past. Dan pas word je ’s morgens uitgerust wakker.

Wij helpen u graag!

Willem en Bianca