De beste wensen voor 2019

Eurobed Maastricht beste wensen

2018, het zit er bijna op. Op de drempel van het nieuwe jaar willen wij onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons en het prettige contact. Wij kijken terug op een succesvol jaar.

Afgelopen najaar stonden er enkele woonbeurzen op ons programma om de nieuwe slaapkamer trends van 2019 te ontdekken. De boxspring blijft nummer één in de slaapkamer. Je ziet wel duidelijk meer kleur. Weg met die saaie, kille basic tinten. Met zachte kleurtinten als roze, groen of geel word je uitgerust wakker in een omgeving die warmte uitstraalt.

Een goed bed of matras helpt u tevens om de goede voornemens vol te houden. Slaap is een belangrijk component binnen het volhouden van goede voornemens. Daarnaast wordt het effect ervan nog altijd onderschat wanneer het gaat om onze gezondheid. Mensen gaan tegenwoordig veel bewuster om met gezonde voeding en beweging. Slaap wordt in onze 24/7 maatschappij toch altijd minder belangrijk gevonden terwijl een goede nachtrust zeker noodzakelijk is voor een gezonde levensstijl.

Dus… Iets eerder naar bed en langer uit slapen voor een gezonde leefstijl. Dat zijn nu eens voornemens die haalbaar zijn.

Geniet van de jaarwisseling en vier het nieuwe jaar!

Graag tot ziens.

Willem & Bianca