Flip book element

Matras Cinderella C200

399,00

Matras Cinderella C200

Cinderella pocketveermatras C200 is een luxe matras met handgrepen, ventilatieroosters en fraaie doorgestikte hoes. De kern van 7-zone geneste thermisch geharde pocketveren is aan beide kanten afgedekt met een schuimlaag van 3 cm Hybride high reslilience foam.

Meer informatie

Matras Cinderella C300

499,00

Matras Cinderella C300

Cinderella pocketveermatras C300 is een luxe matras met handgrepen, ventilatieroosters en fraaie doorgestikte hoes. De kern is voorzien van 7-zone pocketvering met unieke geneste hoog-/laagpocketveren. Dubbelzijdig afgedekt met 3 cm Hybride high resilience foam, Angel Pearl of Latex.

Meer informatie

Matras Cinderella C400

599,00

Matras Cinderella C400

Cinderella pocketveermatras C400 is een luxe matras met handgrepen, ventilatieroosters en fraaie doorgestikte hoes. De kern is voorzien van 7-zone pocketvering matras met unieke geneste hoog-laagpocketveren. Dubbelzijdig afgedekt met 5 cm Hybride high resilience foam, Angel Pearl of Talalay latex. De damasten matrashoes is voorzien van een zomerzijde (afdekking katoen) en winterzijde (afdekking wol).

Meer informatie

Comfortschuim matras

140,00 70,00

Comfortschuim matras

Comfortabel 12 cm dik comfortschuim matras. Dit matras is goed te gebruiken als tijdelijk matras voor bijvoorbeeld je studietijd en geschikt voor alle typen bedbodems.

BESTEL DIRECT ONLINE
Meer informatie

Binnenvering matras

220,00 110,00

Binnenvering matras

Je slaapt als een roos op een binnenveringsmatras. Je lichaam wordt op comfortabele wijze ondersteund door de bonellveren. Door de luchtcirculatie blijft het matras fris en krijg je het ‘s nachts niet snel te warm.

BESTEL DIRECT ONLINE
Meer informatie

Pocketvering matras

380,00 190,00

Pocketvering matras

Matras 7-zone pocketvering met comfortschuim.
De zeven comfortzones in het matras bieden je lichaam iedere nacht een optimale ondersteuning. Nederlands kwaliteitsmatras met perfecte ventilatie. Deze pocketmatras heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

BESTEL DIRECT ONLINE
Meer informatie

Boxspring Cinderella Desire ☆TIP☆

1.699,00

Boxspring Cinderella Desire

Een onweerstaanbaar spel

Vormen ontstaan en komen samen in nieuwe patronen. Die op dezelfde speelse manier weer hun eigen weg gaan. Altijd door, op intuïtie, intens, maar vrij. Een in het oog springend en niet te verstoppen spel dat inspireert en niet meer loslaat. Zelfverzekerd en onverstoorbaar. De Cinderella Boxspring creëert persoonlijke dynamiek op iedere plek.

Meer informatie

Boxspring Cinderella Pure ☆TIP☆

1.699,00

Boxspring Cinderella Pure

De essentie van stijl

De kracht van eenvoud. Alles wat meer is leidt af van waar het in feite om gaat. Geen ruimte voor concessies en daardoor juist alle ruimte voor kwaliteit, comfort en uitstraling. Een stijlvol karakter mag wars zijn van profilering en laat zien wat hij in huis heeft door er te zijn.

Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.