service & garantie

service

Wij stellen alles in het werk om jou een heerlijke nachtrust te bezorgen. Op onze website vind je veel informatie over onze producten en service. Heb je een vraag? Of ben je onverhoopt niet tevreden over een product of onze service? Neem dan contact met ons op. Samen met jou kijken we dan naar een passende oplossing.

Bezorgen en installeren

Onze monteurs bezorgen jouw bed op het afgesproken moment bij je thuis. Vanzelfsprekend zorgen zij hierbij meteen voor een professionele en zorgvuldige montage. Al het verpakkingsmateriaal en ander afval nemen wij mee terug. Zo hoef je zelf niets op te ruimen. Nu lekker genieten van jouw nieuwe aankoop!
Deze service bieden wij standaard op onze collectie-artikelen. Uiteraard kun je hiervan ook gebruik maken voor onze outlet- of ACTIE-artikelen tegen een meerprijs.

Oude matras retour?

Wil je gebruik maken van onze retourservice, bespreek dit dan tijdens jouw aankoop. Je kunt je oude matras aan onze bezorgers aanbieden. Wij zorgen ervoor dat jouw oude matras op verantwoorde en milieuvriendelijke wijze gerecycled wordt. De kosten voor deze service bedragen €25,- voor een eenpersoonsmatras en €35,- voor een tweepersoonsmatras.

Meer hulp nodig?

Heb je meer hulp nodig bij het ontruimen van je slaapkamer of een andere ruimte in huis? Dan kunnen wij De goederen taxi aanbevelen.

GARANTIE

Garantie op producten

Op de door ons geleverde producten wordt een garantie gegeven conform de door de fabrikant afgegeven garanties. Indien je de exacte garantiebepalingen van een bepaald product wilt weten, neem dan contact met ons op. Uit hygiënisch oogpunt is het ruilen van textielproducten alleen mogelijk als de verpakking ongeopend is.

De garantietermijn gaat in op de dag van de aankoop. Bewaar daarom altijd jouw factuur. Als reparatie niet mogelijk is, dan wordt in overleg een nieuw onderdeel geleverd.

Garantievoorwaarden

Wil je aanspraak maken op de garantie? Dan gelden de volgende voorwaarden:

  • Je kunt aantonen dat je de aankoop hebt gedaan bij Eurobed.
  • Het product is onbeschadigd en schoon.
  • Je hebt het product gebruikt volgens de instructies.