SLAAPADVIES

SLAAPADVIES

Toe aan een nieuw bed?

 Je merkt dat je niet meer goed en comfortabel ligt in jouw bed. Tijd voor een eerste oriëntatie op de mogelijkheden. Welke bedden zijn er zoal? Wat is goed voor mij? Hoeveel ruimte biedt de slaapkamer? En welk budget heb ik beschikbaar? Probeer op basis hiervan je wensen en eisen in kaart te brengen.

Advies

 In onze winkel krijg je een deskundig advies. Hierbij kijken we natuurlijk naar jouw wensen, maar ook naar je lengte, je gewicht en de manier waarop je slaapt. Er is heel veel keuze, daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je en leggen we uit waarom een bepaald slaapsysteem juist wel of niet bij jou past. Zo komen we stap voor stap tot het juiste slaapsysteem. Een oplossing die jou persoonlijk comfort biedt, aansluit bij je wensen en past binnen je budget.

Testen

In onze showroom staan tal van matrassen en boxsprings opgesteld. Op deze manier kun je gemakkelijk de verschillen zelf ervaren. Een goede nachtrust is van groot belang en heel persoonlijk, door te testen bepaal je zelf welk comfort bij je past. Tijdens het testen helpen wij jou graag, of laten je in alle rust de mogelijkheden uitproberen. De finishing-touch van een goede ondersteuning is het hoofdkussen. We hebben alle hoofdkussens binnen handbereik zodat je ook deze kunt uitproberen.

[/col]