SLAAPADVIES

SLAAPADVIES

Toe aan een nieuw bed?
 
U merkt dat u niet meer goed en comfortabel ligt in uw bed. Tijd voor een eerste oriëntatie op de mogelijkheden. Welke bedden zijn er zoal? Wat is goed voor mij? Hoeveel ruimte biedt de slaapkamer? En welk budget heb ik beschikbaar? Probeer op basis hiervan uw wensen en eisen in kaart te brengen.
 
Advies
 
In onze winkel krijgt u een deskundig advies. Hierbij kijken we natuurlijk naar uw wensen, maar ook naar uw lengte, uw gewicht en de manier waarop u slaapt. Er is heel veel keuze, daarom nemen we uitgebreid de tijd voor u en leggen we uit waarom een bepaald slaapsysteem juist wel of niet bij u past. Zo komen we stap voor stap tot het juiste slaapsysteem. Een oplossing die u persoonlijk comfort biedt, aansluit bij uw wensen en past binnen uw budget.
 
Testen
 
In onze showroom staan tal van matrassen en boxsprings opgesteld. Op deze manier kunt u gemakkelijk de verschillen zelf ervaren. Een goede nachtrust is van groot belang en heel persoonlijk, door te testen bepaalt u zelf welk comfort bij u past. Tijdens het testen helpen wij u graag, of laten u in alle rust de de mogelijkheden uitproberen. De finishing-touch van een goede ondersteuning is het hoofdkussen. We hebben alle hoofdkussens binnen handbereik zodat u ook de hoofdkussens kunt uitproberen