Slapen als een Prins, genieten als een Vorst!

Eurobed Maastricht Blog Koningsdag

Waar denk je aan? Die vraag werd mij vandaag gesteld, toen ik een beetje voor mij uit zat te staren. Tja, grappig misschien, maar ik dacht aan onze Koning en Koningin. Aan hun slaapkamer! Hoe zou de slaapkamer van Maxima en Willem Alexander eruit zien? Daar dacht ik aan. Ik ga ervan uit dat ze in elk geval een goed bed hebben. Oranje, nee dat niet. Luxe? Ja, dat wel. (Vriendinnen van mij zijn waarschijnlijk nieuwsgieriger naar de dressingroom van Maxima, maar ik zou wel eens tussen de lakens willen kijken.)

Dagdromen wordt vaak afgedaan als zinloze activiteit, maar uit onderzoek blijkt dat het goed voor je is. Fantaseren over situaties of dingen die ver van je afliggen. Je even terugtrekken in denkbeeldige situaties: ‘wat als ik…’ of ‘hoe zou het zijn als ik…’. Waarschijnlijk blijft de slaapkamer en het bed één van de slaapkamergeheimen van het Koninklijk huis, en dat is maar goed ook!

Wij wensen Koning Willem Alexander een fijne verjaardag en de rest van Nederland een mooie Koningsdag! Geniet morgen als een Vorst en wil je slapen als een Prins? Wij zijn op Koningsdag geopend van 12.00 – 17.00 uur.