Terugblik 2019 & vooruitkijken

Wat vliegt de tijd. Inmiddels zitten wij alweer in de laatste dagen van 2019. Terug- en vooruitkijken is iets wat veel mensen doen aan het einde van het jaar.

Terugkijkend
Wij kijken terug op een succesvol jaar, met een zwarte rand. Het was een jaar met veel fijne klantcontacten, integere zakenrelaties, trouwe partners en niet te vergeten een super team waar wij op kunnen bouwen. Piet van Gemert heeft jarenlang tot ditzelfde super team behoort. Pietje was een ervaren monteur met een goed gevoel voor humor. Samen hebben wij hard gewerkt, maar nog harder gelachen. Zijn onverwachte overlijden gaat ons aan het hart.

Zakelijk en privé hebben we ons dit jaar nog meer ingezet voor maatschappelijke doelen. Zo hebben we o.a. hoeslakens geschonken aan het Ronald Mc Donaldhuis in Maastricht. Ook hebben wij kussens en dekbedden aangeboden aan het Leger des Heils te Maastricht, voor de daklozen.

KWF-kankerbestrijding ondersteunen wij doormiddel van vrijwilligerswerk en in de maand oktober, geven wij aan onze klanten een Pink Ribbon armband cadeau, ten behoeve van KWF. Het leven is soms oneerlijk en heeft moeilijke periodes, daarom willen wij ons blijven inzetten voor doelen die ons aan het hart gaan.

2020
Het komende jaar staat in het teken van vernieuwen. Het vernieuwen van collecties, hoofdborden, matrassen en stoffen. Cinderella komt komend jaar met een geheel vernieuwde matrassen- en boxspringlijn. Cinderella is een toonaangevend merk welke al jaren actief is in de beddenbranche. Natuurlijk houden wij je hiervan op de hoogte.

Openingstijden december
Het centrum van Maastricht is NIET open op eerste en tweede kerstdag, wij zijn daarom ook extra vrij. Tussen kerst en oudjaar zijn wij natuurlijk wel geopend. In december hebben we verschillende mooie aanbiedingen, extra kortingen en o.a. een GRATIS champagne ontbijt bij aankoop van een bed. De aanbiedingen gelden de hele maand december t/m 5 januari 2020. Kom langs en profiteer van onze aanbiedingen!

Combineer een bezoek aan onze winkel met een bezoek aan Magisch Maastricht. Het vrijthof is volledig is kerstsfeer. Vanuit het reuzenrad heb je een prachtig uitzicht over de stad. Gezellig borrelen in de Almhütte of even op de schaatsen op de overdekte schaatsbaan.

Namens ons hele team wensen wij iedereen een zalige kerst en een gezond en liefdevol 2020!

Willem & Bianca

Bezoek onze site voor onze openingstijden in december.