Tweede paasdag meubeldag?

Eurobed Maastricht 2e Paasdag Geopend

Nieuwe Site!

Onze nieuwe website is onderdeel van de strategie om Eurobed op allerlei fronten een facelift te geven. De nieuwe site bevat alle functies en informatie van de oude, maar deze zijn verbeterd, beveiligd en aangevuld. De nieuwe site is gebruiksvriendelijk op mobiel en tablet maar biedt ook meer sfeer en een betere navigatie.

Blog

Een nieuw item op onze nieuwe website is de maandelijkse Blog. Minimaal één maal per maand schrijven wij een item gerelateerd aan slapen. Met onze blog willen wij inzichten, tips en ideeën geven over ons vakgebied.

Tweede paasdag meubeldag?

20 jaar geleden bezochten duizenden families tijdens Pasen een meubelboulevard of woonwinkel. In ons geval op zoek naar bedden, matrassen of complete slaapkamers. Veelal mensen die alvast wat ideeën wilden opdoen en zich aan het oriënteren waren. Reacties uit die tijd waren: ‘We zijn dol op meubels en we hadden niks beters te doen.’ Destijds waren de koopzondagen op één hand te tellen. Tegenwoordig is er elk weekend wel iets te doen of zijn de winkelcentra open. Dan verwacht je dat mensen ervoor kiezen om andere leuke dingen te doen, niks is minder waar. Tweede paasdag blijft bij uitstek een dag waarop mensen er massaal op uit trekken om naar meubels te kijken en zich te oriënteren.

Onze zaak bevindt zich niet op een meubelboulevard, maar wel in het gezellige stadscentrum van Maastricht. Zo kunt u shoppen, borrelen en woonwinkelen gezellig combineren. Ook als u niet op zoek bent naar een nieuw bed, hebben wij genoeg te bieden. Wat dacht u van beddengoed, sierkussens of leuke accessoires. In het centrum zijn tweede paasdag meerdere woonwinkels geopend, kunt u er toch een leuke meubeldag van maken.

Bekijk onze nieuwe site voor de actuele aanbiedingen. Tijdens het Paasweekend geven wij extra korting en bij aankoop van een nieuw slaapsysteem een luxe champagne ontbijt cadeau.

 

Wij zijn tweede paasdag geopend van 12.00 – 17.00 uur. Graag tot dan!

www.eurobed.nl