Vakantiegeld? Hotelsuite aan huis!

Eurobed blog vakantiegeld

Eind mei krijgen veel mensen weer vakantiegeld. Maar of die ook echt een vakantie gaan boeken? Het is nu nog lastig te bedenken welke maatregelen er in juli of augustus nog gelden. Wat kan weer wel en wat nog niet?


Wat in elk geval kan, is je vakantiegeld gebruiken om je slaapkamer om te toveren tot jouw eigen privé hotelsuite. In luxe hotelkamers is het bed dé eyecatcher. Een mooie boxspring met een matras van goede kwaliteit en daar bovenop een heerlijke topdeklaag. Lekker zacht om bijna in te verdwijnen of juist lekker stevig. Om het af te maken, is het bed natuurlijk opgemaakt met het fijnste beddengoed van fris katoen of zacht satijn met de mooiste kleuren en prints. Een bed waar je meteen op wil ploffen en eigenlijk niet meer vanaf wil!Ook thuis kun je genieten van zo’n heerlijk bed. Met een bed uit onze Cinderella collectie krijg je een luxe hotelervaring. Niet voor een lang weekend of een weekje, maar elke nacht opnieuw! Daarnaast hebben we beddengoed in vele soorten en maten, kleuren en dessins. Zo kun je nog járenlang genieten van je vakantiegeld. Wel een waarschuwing vooraf: na deze vakantie ben je misschien wel uitgeruster dan ooit. Je zult ’s avonds vroeg je bed in willen en er ’s morgens haast niet meer uit kunnen komen! 😉Wil jij ook in alle rust jouw nieuwe slaapplek uitzoeken? Wij nemen graag de tijd om je te informeren en adviseren.


Met afspraak:⁠


7 dagen per week ook ’s avonds, wanneer het jou uitkomt. Bel of mail om een afspraak in te plannen.⁠ 043 8520135 | info@eurobed.nl⁠

Zonder afspraak:⁠


Donderdag van 12 tot 17 uur⁠

Vrijdag van 12 tot 17 uur⁠

Zaterdag van 12 tot 17 uur⁠


Graag tot ziens,
Willem & Bianca