Vastelaovend

Eurobed Maastricht blog Vastelaovend

Carnaval of in Maastricht Vastelaovend genoemd is een cultuur waarin iedereen gelijk is. Het gaat over vriendschap en plezier en met name over ‘onszelf niet zo serieus nemen’. Soms vraag ik mij af hoeveel mensen nog weten dat Vastelaovend een katholiek feest is met daarna een periode van vasten.

Carnaval kan heel ontspannend werken, lekker genieten en de zorgen en/of werkzaamheden even parkeren. Daarnaast is Vastelaovend vieren ook een fysieke en mentale opgave. Polonaise, dansen, zingen, meelopen in de optocht, alcohol! Geniet van Vastelaovend, maar ken je grenzen. Neem vooral je rust. Slaap voldoende (uit). Een goede nachtrust is belangrijk voor het herstel van het lichaam.

Na de Vastelaovend willen we bijkomen van alle drukte en genieten van de warmte in huis, een avondje bank hangen of heerlijk slapen in een goed bed. Het belangrijkste onderdeel van een uitgerust en gezond lichaam is ons bed. Een overheerlijk bed is de basis van een productieve dag. Gun jezelf een goede nachtrust.

In maart krijgen wij nieuwe collecties binnen en daardoor ondergaat onze showroom nu een metamorfose. Onze textielafdeling krijgt een nieuwe look, onze outlet een nieuwe indeling en diverse showmodellen gaan weg met extra kortingen. Loop in februari eens binnen, misschien vind je wel een goed matras, mooie boxspring of fijn beddengoed met extra korting!

Wij wensen iedereen alvast een fijne Vastelaovend. Ga je tijdens Vastelaovend er liever een paar dagen op op uit, dan wensen wij je natuurlijk een fijne vakantie.

Graag tot ziens,

Willem & Bianca