Wat ga jij doen met kerst?

Eurobed Maastricht Kerst blog

De decembermaand is een donkere maar ook de meest warme tijd van het jaar. Gezelligheid, sfeervolle kerstdecoraties, heerlijk warm voor de openhaard. Vaak gaat december gepaard met de nodige eindejaarborrels & feestjes, met als hoogte punt Kerst en oud en nieuw.

Op tweede kerstdag trekt Nederland er op uit naar de woonboulevards. Het centrum van Maastricht is NIET open op tweede kerstdag, wij zijn daarom ook een extra dag vrij. Tussen kerst en oudjaar zijn wij natuurlijk wel geopend. Tijdens onze eindejaarshow hebben we verschillende mooie aanbiedingen, extra kortingen en o.a. een GRATIS champagne ontbijt bij aankoop van een bed. De aanbiedingen gelden de hele maand december t/m 5 januari 2019. Kom langs en profiteer van onze aanbiedingen!

Onze winkel bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van het Vrijthof. Combineer een bezoek aan onze winkel met een bezoek aan Magisch Maastricht. Het vrijthof is volledig is kerstsfeer. Vanuit het reuzenrad heb je een prachtig uitzicht over de stad. Gezellig borrelen in de Almhütte of even op de schaatsen op de overdekte schaatsbaan. Hou deze week ook onze  Facebook pagina in de gaten, misschien win jij ons Magisch Maastricht Arrangement voor twee personen!

Namens ons hele team wensen wij iedereen een zalige kerst en een gezond en liefdevol 2019!

Willem & Bianca

Bezoek onze site voor onze openingstijden in december.