Winkelen op afspraak: eigenlijk heel erg fijn!

Winkelen op afspraak

Een van de versoepelingen van de coronamaatregelen is het winkelen op afspraak. Winkelen mag weer, maar wel van tevoren afgesproken en met een beperkt aantal klanten.
Hier bij Eurobed was winkelen op afspraak al mogelijk voordat we überhaupt ooit van een coronavirus gehoord hadden. Wij vinden het ideaal!
Oké, als je drie paar sokken en een nieuwe garde nodig hebt kunnen we ons voorstellen dat je zo’n afspraak wat overdreven vindt. Maar voor een nieuw bed of matras is een winkelafspraak geen overbodige luxe.
Een bed uitzoeken, doe je niet even tussendoor. Daar wil je rustig de tijd voor nemen. De komende jaren wil je elke nacht van je aankoop kunnen genieten. Als je bedenkt dat we gemiddeld zo’n zeven uur per nacht slapen en je een jaar of tien doet met een goed matras, zul je dus ruim 25.000 uur op je nieuwe bedje liggen! Zorg er dus voor dat je een goede keuze maakt, zodat het heerlijke uren worden.

Wanneer je een afspraak maakt, kunnen wij uitgebreid de tijd nemen om erachter te komen wat voor jou het ideale bed of matras is. Je kunt proefliggen op al onze showmodellen, wikken en wegen tussen verschillende modellen en kleuren en twijfelen tussen verschillende opdekmatrassen. En dat alles zonder je opgejaagd te voelen omdat er klanten staan te wachten tot jij de knoop hebt doorgehakt. Heerlijk toch?!

Wil jij ook in alle rust jouw nieuwe slaapplek uitzoeken? Wij nemen graag de tijd om je te informeren en adviseren. Ook ’s avonds en in het weekend.

Bel of mail voor een afspraak: 043-8520135 of info@eurobed.nl⁠

Graag tot ziens,
Willem & Bianca