Comfortabele en trendy

Hoog-laag Boxsprings

Ben je op zoek naar een slaapoplossing die jou zowel nu als in de toekomst ondersteunt? Dan is onze hoog-laag boxspring precies wat je nodig hebt. We begrijpen dat een goede nachtrust essentieel is voor jouw levensstijl. Je verlangt naar alle gemakken van een hoog-laag bed voor een goede nachtrust en gebruiksgemak, maar je wilt ook een prachtige, trendy slaapkamer.

Comfort, gemak & design

Bij Eurobed combineren we comfort, gemak en design voor jouw welverdiende nachtrust en actieve levensstijl. Geen gedoe meer met moeizaam in- en uitstappen, het lastig opmaken van je bed of het bereiken van die lastige plekjes eronder tijdens het schoonmaken. 

Je hoeft de deur niet uit

Slaapadvies aan huis

Je hoeft niet de deur uit; wij komen naar jou toe voor een vrijblijvend advies, met oog voor detail. Niet zomaar een bed, maar een bed dat perfect aansluit op de stijl van jouw huis, zodat alles één geheel vormt. Bianca, onze toegewijde slaapadviseur aan huis, staat klaar om je te begeleiden naar de perfecte slaapoplossing. Onze bedden zijn niet alleen ontworpen voor nu, maar ook met het oog op de toekomst, zodat jij met vertrouwen vooruit kunt kijken.

Wat maakt ons hoog-laag bed zo bijzonder?

Laten we eens kijken naar de slimme functies:

De boxspring is handgemaakt en van Nederlands fabrikaat. 

Opties en mogelijkheden

Wanneer komt een hoog-laag bed van pas?

Nou, als je moeite hebt met in- en uitstappen, als je wilt genieten van een bed dat eenvoudig opgemaakt en schoongemaakt kan worden, als je graag langer zelfstandig wilt blijven, en natuurlijk als je wilt genieten van ultiem slaapcomfort elke nacht opnieuw.

Wil je meer weten over deze slimme boxspring? Bel voor een vrijblijvend advies aan huis. 

Klik op de afbeelding om te vergroten
Chat openen
1
Beste bezoeker, 👋
Hoe kunnen we je het beste helpen? Stuur gerust even een appje.