Comfortabele hotelbedden voor jouw gastenkamers

Eurobed project inrichting

Projectinrichting voor gastenkamers vraagt om specialisme, vakmanschap, creativiteit en inzicht. Wij denken graag met je mee om jouw accommodatie of hotel helemaal naar wens in te richten. De mogelijkheden in hotelbedden, matrassen en boxsprings zijn enorm, daarom nemen wij uitgebreid de tijd, om de perfecte bedcombinatie voor jouw gasten samen te stellen.

Door onze open manier van communiceren en flexibele organisatie kunnen wij snel schakelen en meedenken. In overleg met jou kunnen wij jouw wensen en vragen invullen. Dit geeft je het gevoel alsof je een maatkostuum aanpast. Het bed wordt volledig naar jouw wensen geproduceerd en geplaatst.

Wij maken geen onderscheid tussen grote of kleine projecten. Wij gaan altijd de uitdaging aan. Wij zijn pas tevreden als jij een tevreden klant bent.

PROJECTINRICHTING

HOSPITALITY STARTS WITH A GOOD NIGHT'S REST

Een goede nachtrust is de basis van iedere overnachting.
In onze collectie staat de ervaring van de gast dan ook voorop.

De slaapsystemen zorgen voor luxe en sfeer in de kamer en dat met het hoogste comfort. Stijlvol vormgegeven, met oog voor detail samengesteld en tijdloos in uitstraling. Aanpasbaar naar eigen wens en dus volledig af te stemmen op de stijl van jouw hotel, bed and breakfast of project.

De kwalitatieve slaapssystemen zorgen iedere overnachting weer voor rust en ontspanning. Voor een heerlijke en com- fortabele nacht en een frisse start van de dag. Kortom bedden waar je gasten voor terug komen.

PROJECTINRICHTING

GEMAK

Wij komen langs op locatie. Een persoonlijk adviseur die alles voor je regelt, zonder dat je de deur uit hoeft. Op locatie zien wij het beste aan welke eisen de bedden moeten voldoen en op welke manier we de nachtrust van de gasten kunnen verbeteren.

Met onze ervaring en kennis helpen wij jou de wensen in kaart te brengen en adviseren bij het kiezen van de nieuwe bedden voor jouw hotel, bed and breakfast of project. Bedden die aansluiten bij je wensen en passen binnen je budget.

Van advies tot de levering, wij regelen het!

PROJECTINRICHTING

DE MOGELIJKHEDEN

Binnen onze collectie zijn er vele mogelijkheden om te combineren.

In 5 stappen kies je voor de goede basis. Eerst kies je voor de maatvoering en een type boxspring. Combineer een van de hoofborden voor een uiterlijk welke aansluit bij de uitstraling van jouw hotel, bed and breakfast of project. Vervolgens kies je een matras voor het gewenste ligcomfort. Wil je het slaapcomfort naar een nog hoger niveau tillen, dan maak je het af met een topper. Als laatste kies je voor een mooie stoffering en bijpassende pootjes om het geheel compleet te maken.

 

PROJECTINRICHTING

ADVIES EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wij komen graag langs voor een passend advies om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken? Bel ons even! Door elkaar kort te spreken kunnen wij ons alvast voorbereiden op de wensen en via de telefoon is het maken van een afspraak zo gepiept.

Geef je zelf de voorkeur aan e-mail of WhatsApp?  Dat kan natuurlijk ook, wij horen graag van je.

Download nu onze brochure en ontdek de hoogwaardige boxspring-collectie die perfect is voor jouw hotel of B&B. 
Bekijk alvast de elegante designs en luxueuze opties om jouw gasten het ultieme comfort te bieden. 
 
Klik hieronder om jouw gasten de nachtrust van hun dromen te bieden