ontdek het perfecte bed voor jouw slaapbehoefte

slaapadvies aan huis

Thuis zien wij het beste hoe jouw slaapsituatie is en op welke manier we de nachtrust kunnen verbeteren. 

Er zijn veel mogelijkheden in bedden, matrassen en boxsprings. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je en leggen we uit waarom een bepaald slaapsysteem juist wel of niet bij jou past.

Hierbij kijken we natuurlijk naar de wensen, maar ook naar lichaamsbouw, voorkeur en de manier waarop je slaapt. Zo komen we stap voor stap tot het bed van je dromen.

Eurobed slaapadvies aan huis Bianca

SlaapADVIES

GEMAK

Een persoonlijk adviseur die alles voor je regelt, zonder dat je de deur uit hoeft.

Met onze ervaring en kennis helpen wij jou de slaapwensen in kaart te brengen en adviseren bij het kiezen van het nieuwe bed. Een bed welke aansluit bij je wensen en past binnen je budget. Van het advies tot de levering van het nieuwe bed, wij regelen het!

SlaapADVIES

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Nadat je een keuze gemaakt hebt, leveren wij een advies op maat aan, zodat je in alle rust kunt beslissen. Zijn er geen verdere vragen en ben je toe aan een goede nachtrust, dan regelen wij de rest.

Indien gewenst kunnen wij gezamenlijk de fabrikant bezoeken om het bed van je keuze te testen.

SlaapADVIES

KWALITEIT EN GARANTIE

Wij werken alleen met gerenommeerde Nederlandse fabrikanten. Zo ben je verzekerd van duurzame en hoogwaardig materialen. Van het slaapadvies tot de levering, alles organiseren wij in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij volledig maatwerk leveren.

 

Vragen of een Afspraak maken?

Bel of mail ons, dan nemen wij contact op om een afspraak in te plannen.

Graag tot ziens,

Bianca en Willem van Lieshout Arends

MODELLEN