Donzig, fluffy dekbed van topkwaliteit: ontdek het geheim van heerlijk slapen met ons Oostenrijks schuddons dekbed

Ultiem comfort en luxe

In het hart van Oostenrijk kennen ze de kunst van slaap. In de koude winternachten, hoog in de bergen, wordt de traditie van donzen dekbedden al eeuwenlang gekoesterd. Een beetje luxe en comfort midden in de ruige winterse omgeving. Fluffy, donzig en warm; om heerlijk onder weg te dromen.

7 Voordelen van ons Oostenrijks schuddons Fluffy dekbed

Optimale kwaliteit gegarandeerd

Een dekbed is mede-bepalend voor jouw nachtrust. Wij verkopen alleen het allerbeste product dat voldoet aan de strengste Europese normen. Al onze dekbedden zijn voorzien van diverse keurmerken die de kwaliteit waarborgen, zoals het DIS-TNO label wat staat voor een hoge Europese kwaliteitsgarantie. Ook heeft ons dekbed het Downafresh hygiënelabel. Dat garandeert dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd volgens de strengste Europese kwaliteitseisen.

Comfortabel en luxe gevoel voor een diepe slaap

Het Oostenrijks schuddons fluffy dekbed biedt een heerlijk luxe gevoel. De combinatie van zuivere dons en zachte veertjes zorgt voor een aangenaam vol gevoel, waardoor je lekker kunt opschudden en genieten van een diepe slaap.

Fluffy dekbed: Goede verdeling van dons

Niks zo irritant als een donzen dekbed waarbij alle dons als één klont in een hoek zakt, zodat je als het ware onder een koud laken ligt. Niet bij ons dekbed! Doordat het dekbed is doorgestikt, is het materiaal optimaal verdeeld en blijft dat ook zo. Ook wanneer je het opschudt voor dat lekkere fluffy dekbed gevoel of als je veel beweegt in je slaap.

Geschikt voor allergiepatiënten

Voor mensen met een huisstofmijtallergie bieden onze dekbedden de ideale oplossing. Het Nomite® label garandeert een dicht geweven tijk. Dat gaat het binnendringen van huisstofmijt tegen, zodat je ongestoord kunt genieten van je nachtrust.

Fluffy dekbed In verschillende uitvoeringen beschikbaar

Ons Oostenrijks schuddons dekbed is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er een Klasse 1 uitvoering die we adviseren voor de wat koudere nachten. Een 4-seizoenen dekbed is uiteraard ook mogelijk en daarnaast verkopen we een luchtige zomervariant. Zo kun je het hele jaar door genieten van optimaal comfort, aangepast aan de seizoenen en jouw eigen voorkeur.

Duurzaamheid in gedachten

Bij de productie van onze fluffy dekbedden is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Dons en veren zijn natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn en van alle vulmaterialen het minst belastend zijn voor het milieu. En door dons en veren als vulling voor dekbedden te gebruiken, hoeft het niet te worden weggegooid. Met ons Oostenrijks schuddons dekbed kies je niet alleen voor comfort, maar ook voor een milieubewuste optie.

Dierenwelzijn gecontroleerd

Onze donzen dekbedden zijn gecertificeerd door Downpass. Dat betekent dat al onze producten op een diervriendelijke manier geproduceerd zijn.  Onafhankelijke derden controleren continu de omstandigheden waarin de dons wordt verkregen, zodat onze klanten met een gerust hart kunnen genieten van hun nachtrust.

Kies vandaag nog voor ons donzen dekbed en ervaar zelf het verschil. Met dit hoogwaardige, diervriendelijke en comfortabele dekbed ben je verzekerd van een goede nachtrust, elke nacht opnieuw.

Alle eigenschappen op een rijtje

  • Aangenaam vol en voelt zwaarder aan
  • Heerlijk warm en temperatuur regulerend
  • Anti-allergisch, met Nomite ® label: huisstofmijtvrij
  • De vulling is voorzien van een Downafresh® RDS-keurmerk
  • Ideaal winterdekbed | Warmteklasse 1
  • Beschikbaar in alle gangbare maten
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • 100% nieuw garantie, gegarandeerd een nieuw en onbeslapen product

Waar wacht je nog op?
Bestel nu en dompel jezelf deze week nog onder in pure luxe en comfort!

65,00125,00

Chat openen
1
Beste bezoeker, 👋
Hoe kunnen we je het beste helpen? Stuur gerust even een appje.